banner

Céginformáció

A Diamond Fitness & Wellness bemutatkozik

A Diamond Fitness & Wellness eredetileg Vital Wellness Központ néven,  2004. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit, mintegy 1000 négyzetméteren, gyönyörű ősfás környezetben. Érdnek ezt a részét hívják az ún. oxigéncsatornának, ahol az állandó légmozgás következtében a levegő páratlanul tiszta. A központ 2013 áprilisától üzemeltetőt és nevet váltott,  a korábbi, jól működő koncepciót megújítva, a vendégek igényeinek minden eddiginél szélesebb körű kielégítését, a személyre szabott szolgáltatások továbbfejlesztését tűzve ki célul.

A sportközpontról

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten (a 2. szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekszünk kedveskedni a hozzánk fordulóknak, így termünkben a klasszikus aerobik foglalkozásainkon felül (step aerobik, zsírégető aerobik), alakformáló órák, valamint a legújabb fitness irányzatnak megfelelő foglalkozások (pl.: pilates, spinning) folynak. Kiemelten kívánunk foglalkozni a gyermekekkel is, így jelenleg gyermek- aerobik órákat tartunk.

A 3. szinten a fitness terem kapott helyet, melyet egy profi csapattal tettünk össze hogy a prémium márkák leginkább bevált modelljei legyenek nálunk. Kizárólag TechnoGym, Cybex, Life Fitness gépeket tartunk, amiket gyakran frissítünk, és amelyek Ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Termünkben egész nap szakképzett teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.

Az alagsori szinten helyezkedik el a wellness részleg, melyben a következő szolgáltatások közül választhatnak: pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, aromaterápiás kamra, masszázszuhany, tepidárium valamint gyógynövényes teasarok kandallóval.

Ne feledkezzünk el azonban a hátsó épületről sem, ahol két, az európai versenyszabványnak megfelelő squash pálya várja az intenzív mozgás szerelmeseit. Ráadásul nem csak pályát bérelhetnek, hanem megfelelő felszerelést is.

Közösségi oldal

Kövess minket Facebookon!

És ha mindez nem lenne elég egyéb szolgáltatásokkal is igyekszünk Vendégeink kedvében járni. Egy kiadós edzés után választhatnak Vitamin Bárunk kínálatából ahol a prémium kategóriás táplálék kiegészítőtől egészen a kapszulás kávén át a proteines-diétás sütiket is megtalálhatja valamint, igénybe vehetik kozmetikai és masszázs szalonunkat. Az igényes környezethez és kollégáink kiváló szakmai felkészültségéhez olyan árak tartoznak, melyek a piaci elvárásoknak maximálisan megfelelnek, hiszen célunk az, hogy mindenki számára vonzóvá és elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat.

Ami pedig a jövőt illeti, rövid időn belül új bérletkonstrukciókkal, kedvezményekkel, akciókkal, megújított, valós igényekre szolgáltatáspalettával jelentkezünk, ráadásul még több mozgásprogramot, rekreációs lehetőséget kívánunk biztosítani gyermekek, kisgyermekes anyukák részére is. És az vajon már említettük, hogy van egy szép, nagy és zöld, halastavas kertünk is? Ahol szintén izgalmas dolgokat tervezünk?

Figyelje híreinket, olvassa honlapunkat, legyen a barátunk a Facebookon és legyen a vendégünk!