Céginformáció

A Diamond Fitness & Wellness bemutatkozik

A Diamond Fitness & Wellness eredetileg Vital Wellness Központ néven,  2004. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit, mintegy 1200 négyzetméteren, gyönyörű ősfás környezetben. Érdnek ezt a részét hívják az ún. oxigéncsatornának, ahol az állandó légmozgás következtében a levegő páratlanul tiszta. A központ 2013 áprilisától üzemeltetőt és nevet váltott,  a korábbi, jól működő koncepciót megújítva, a vendégek igényeinek minden eddiginél szélesebb körű kielégítését, a személyre szabott szolgáltatások továbbfejlesztését tűzve ki célul.

A sportközpontról

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit, ami 2017-ben teljesen megújult. A földszinten (a 2. szinten) találják azt a legújabb gépekkel felszerelt új termünket, ahol az erő és tárcsasúlyos gépek (Hoist, Dyna-Q, stb.) vannak. A 3. szinten a fitness részleg kapott helyet, melyet egy profi csapattal tettünk össze hogy a prémium márkák leginkább bevált modelljei legyenek nálunk. Kizárólag TechnoGym, Cybex, Life Fitness gépeket tartunk, amiket gyakran frissítünk, és amelyek ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Fent található még egy szabadsúlyos,kisseb funkcionális részleg is ami ideális lehet trx-re, nyújtásra, stb.. Termünkben egész nap szakképzett teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.

A hátsó épületben megtalálható a minden igényt kielégítő Diamond Cross&Box funkcionális és küzdősport részleg, amit bárki használhat vagy részt vehet az itt tartandó órákon, mint például Trx, Kettlebell, Crossfit, Box-K, stb., valamint itt található egy új, 120 nm-es aerobic terem ahol a legújabb óratípusokon keresztül a klasszikus órákig mindent megtalálhatnak egy modern studio jellegű környezetben. Aki szereti a fallabdát az is megtalálja számításait, hiszen európai versenyszabványnak megfelelő squash pálya várja az intenzív mozgás szerelmeseit. Ráadásul nem csak pályát bérelhetnek, hanem megfelelő felszerelést is. Az alagsori szinten helyezkedik el a wellness részleg, melyben a következő szolgáltatások közül választhatnak: pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, aromaterápiás kamra, masszázszuhany, tepidárium valamint gyógynövényes teasarok kandallóval.

Figyelje híreinket, olvassa honlapunkat, legyen a barátunk a Facebookon és legyen a vendégünk!

Közösségi oldal

Kövess minket Facebookon!